Share

solarswipe

Designer: Fogra

101 votes, average: 3.61 out of 5101 votes, average: 3.61 out of 5101 votes, average: 3.61 out of 5101 votes, average: 3.61 out of 5101 votes, average: 3.61 out of 5

Featured: 03/15/2010

Tags:

Check out these other great logos

  • Invisible Agents

  • SCOPE

  • Standaard Boekhandel

  • Bedini

  • Modern Nerd

  • Study Buddy

11 comments so far!

  1. Mar 15, 2010 at 21:52 | Permalink

    Great logo. Nice choice of colours!

  2. Chad Sanderson

    Mar 16, 2010 at 0:52 | Permalink

    Bootyful Sean.

  3. Jul 24, 2010 at 21:41 | Permalink

    Same one, for sale in holland. I think the ‘designer’ yorrick hendrixen of bling-online.nl has stolen your design.

    see for more info: http://www.sitedeals.nl/layouts/117685-comforta-professioneel-logo.html

  4. Kansloos

    Jul 28, 2010 at 18:35 | Permalink

    Richard weetje dat jij momenteel mijn design jat…. ?
    Met die avatar die je hier gebruikt !!!

    Inspiratie gebruiken is wat anders dan het jatten, heb toch zelf een eps.
    En hij word niet meer verkocht als admins zeggen dat het te veel overeen komt.

    Deze is dus AL LANG verwijdert.

  5. Aug 5, 2010 at 14:40 | Permalink

    Beste Yorrick Hendrixen,

    Ten eerste is jouw titel natuurlijk kansloos in plaats van mijn reactie. Anyway, ik jat jouw design niet. Dit reactiesysteem kiest automatisch een avatar uit die hoort bij de website die je invult bij het formulierveld ‘website’, hij pakt daarvoor je favicon. Weer wat geleerd jongen.

    Daarnaast heb jij het logo natuurlijk niet alleen gebruikt voor inspiratie (maar ja wat moet jij anders zeggen als mensen er achter komen dat je een logo van een wél creatief persoon steelt). Je hebt de gehele basis, wat het logo juist mooi, maakt gekopieerd en er een letter C doorheen gezet. Niet erg creatief van je.

    Wel verstandig van je om het logo van je website af te halen en niet meer te verkopen, daarmee geef je toch eigenlijk ook al toe?

    Nu moet je niet denken dat dit een persoonlijke kwestie is, gelukkig ken ik je ook niet. Maar ik word niet graag beschuldig van jatten van dingen, want daar houd ik juist helemaal niet van.

    Succes Yorrick Hendrixen met je bedrijf Bling Online en probeer zelf ook eens iets te bedenken ook wel zo netjes tegenover je klanten.

    mvg,

    Richard

  6. Aug 8, 2010 at 0:40 | Permalink

    Als je wat tegen mij te zeggen heb neem dan contact met me op.
    En dat is mijn fav icon niet eens, en voor klanten maak ik logo’s op maat.
    En als je zo mans bent om mijn naam overal te publiceren waarom dan jou complete naam niet bekend maken richard ???

    Dat toont al helemaal zwakte!

    en Richard vertel me eens waarom nu je weer een site hebt opgegeven word er nu geen afbeelding weer gegeven ?
    Vrij vreemd of niet.

    En idd als hij niet verkocht mag worden waarom zou ik dat dan nog proberen / doen ?
    In eerste instantie was het ook niet eens de bedoeling om het te gaan verkopen maar goed als je het allemaal wilt weten neem je maar gewoon contact met me op.

    Mvg

  7. Aug 8, 2010 at 0:44 | Permalink

    Ik wil je bij deze vragen om je reacties weg te halen, want mijn volledige naam en achternaam noemen, ongewenst ?

    En dan alleen je eigen voornaam noemen hier ?

  8. Harry

    Aug 10, 2010 at 17:52 | Permalink

    Als je geen logo’s jat, hoef je ook niet bang te zijn dat mensen je naam overal gaan roepen.
    Je hebt dit zelf over je heen gehaald Yorrick.

  9. Aug 11, 2010 at 10:07 | Permalink

    Yorrick Hendrixen van Bling Online is een dief. Yorrick Hendrixen van Bling Online jat online en verkoopt dat veel te duur. Yorrick Hendrixen van Bling Online is een oplichter. Yorrick Hendrixen van Bling Onlineverkoopt dingen die gratis online te vinden zijn. Yorrick Hendrixen van Bling Online verkoopt materiaal wat anderen gemaakt hebben

  10. Aug 19, 2010 at 16:19 | Permalink

    Sorry maar als jullie mij niet persoonlijk een mailtje sturen met jullie eigen naam er onder toont dat zwakte van jullie kant.
    Ik maak logo’s na en geef er een ander tintje aan om hier van te leren en om de effecten die de “orginele” auteurs op een andere manier uit te werken, hiervan heb ik veel voorbeelden op me pc ZONDER deze te verkopen “DEZE” stond daar ook tussen en geen van allen heb ik ooit verkocht ook niet uit tutorial sites etc.
    Nu kwam ik deze later tegen waar geen voorbeeld “origineel” van de auteur meer in stond in mijn map en besloot zodoende deze te koop aan te bieden omdat ik hem mij niet meer kon herinneren en ook niet gebruikte… dit heb ik ook al lang door gegeven aan de mensen van sitedeals. Maar dat jullie zo op het internet gaan lopen spammen zonder jullie eigen naam te gebruiken toont totale zwakte.

  11. Harry

    Aug 27, 2010 at 14:43 | Permalink

    Jij met je zwakte, het feit dat je banned bent zegt meer dan genoeg.
    Als je alles netjes zou hebben uitgelegd zouden ze je niet bannen yorrick.

You must log in to post a comment.